Özel kızlardan anlamlı ziyaret

Kula Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'ndeki özel öğreciler, babaar günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gazileri Derneği Kula Şubesi'ni ziyaret ederek gazilerin babar gününü kutladı.

  Kula Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ndeki özel öğreciler, babaar günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gazileri Derneği Kula Şubesi’ni ziyaret ederek gazilerin babar gününü kutladı.

  Özel gün ve haftalarda sık sık ziyaretler ve etkinlikler yapan Kula Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü yetkili ve öğrencileri, babalar gününde de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Babalar Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gazileri Derneği Kula Şube Başkanı Mehmet Çürük ve gazileri ziyaret eden özel öğrenciler, gazilerin babalar gününü kutladı.

  Özel öğrencilerin bu özel günde yaptıkları anlamlı ziyaret dolayısıyla duygulandıklarını dile getiren Türkiye Muharip Gazileri Derneği Kula Şube Başkanı Mehmet Çürük, ziyarette bulunan kurum müdürü Mehmet Artaç ve özel öğrencilere teşekkür etti.