Minimax'ın tüm şubelerinde İldeniz Moto Bazaar'ın motosikletleri satılacak

Uşak'ın Eşme ilçesinde hizmet veren Minimanx isimli alışveriş merkezlerinin sahibi, Eşme'nin ilk kadın muhtarı Ümit Arık, İldeniz Moto Bazaar sahibi Ubeydullah İldeniz ile yaptığı anlaşmayla artık üm şubelerinde motosiklet satışı yapacak.

  Uşak’ın Eşme ilçesinde hizmet veren Minimanx isimli alışveriş merkezlerinin sahibi, Eşme’nin ilk kadın muhtarı Ümit Arık, İldeniz Moto Bazaar sahibi Ubeydullah İldeniz ile yaptığı anlaşmayla artık üm şubelerinde motosiklet satışı yapacak.

  Eşme ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren ve Şehit Alibey Mahallesi’nin muhtarı olarak seçildiğinde Eşme’nin ilk kadın muhtarı olan ve son olarak Yenikent Mahalle Muhtarı seçilen Ümit Arık, geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve sadece Eşme’de değil, bölge genelinde motosiklet satışı sektöründe hizmet veren İldeniz Moto Bazaar sahibi Ubeydullah İldeniz ile bir anlaşma yaptı. Anlaşma çerçevesinde Minimax isimli alışveriş merkezlerinin tamamında artık İldeniz Moto Bazaar’ın motosikletleri satılacak.

  Geçtiğimiz aylar içerisinde çocukluk arkadaşıyla enerji sektörüne de giriş yapan İldeniz Moto Bazaar Sahibi Ubeydullah İldeniz, Eşme’nin tanınmış esnaflarından olan ve Yenikent Mahalle Muhtarı Ümit Arık ile yeni bir anlaşma yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Kent merkezindeki önemli noktalarda bulunan Minimax isimli alışveriş merkezlerinde motosiklet satışlarının resmen başladığının da altını çizen İldeniz, tüm Eşme ve bölge halkını satışa sunulan motosikletleri yakından incelemeye davet etti.

  Uzun yıllardır çeşitli sektörlerde başarılı çalışmaları imza atan ve son olarak girdiği enerji sektöründeki başarılı çalışmaları ile Eşme ve Ege Bölgesi’nde adından sıkça söz ettiren Ubeydullah İldeniz ile motosiklet satışı konusunda yaptıkları anlaşmadan dolayı onure olduğunu ifade eden Ümit Arık, 3 şubesi bulunan alışveriş merkezlerinde artık birbirinden güzel motosikletleri satacaklarını duyurdu.