MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

Kula ilçesinde Milli Piyango İdaresi'nin 55 milyon lira ikramiyeli yılbaşı özel çekilişli biletlerin satışa sunulması ile birlikte vatandaşlar bayilere koştu. 

Satışına başlanan yeni yıl biletlerine Kula’da  ilk günden rağbet fazla olurken, ilçede yıllardır Milli Piyango Seyyar Bayiliği yapan Mehmet Kırlı , satışa başlayan 2015 yılbaşı özel çekilişi için en büyük ikramiyenin 55 milyon lira olmasının biletlere olan ilgiyi daha da arttırdığını söyledi. 

Bu senede en çok çeyrek biletin satılacağını tahmin ettiğini belirten Kırlı, geçen sene 12,5 TL olan yarım bilet yine aynı bu senede 12,5 TL, yarım bilet 25 TL ve tam bilette 50 TL ile satışa sunulduğunu söyledi.

Yılbaşı özel çekilişi için hazırlanan biletlerin, İzmir, Bursa, İstanbul ve Ankara biletleri olduğunu belirten Mehmet Kırlı, şahsın Kendi Şans numaraları, internet ve haberlerde yer alan şanslı numaralara göre bilet rakamlarının tercih edildiğini söyledi. Kırlı ayrıca, Kula’da tek Milli Piyango bayisinin kendisinin olduğunu dile getirerek, seyyar olarak satış yapan biletçilerin yetkili olmadığını ifade etti.