Milli Birlik ve Beraberlik Ruhu

Milli Birlik ve Beraberlik Ruhu

Kenan Evren Ortaokulu Milli Birlik Ve Beraberlik mesajları vermeye devam ediyor.

Kenan Evren Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz’da meydana gelen hain girişime karşı gösterdiği milli birlik ve beraberlik ruhunu bir adım daha öne çıkardı. Bu kapsamda Şanlıurfa Viranşehir B.S.N. İmam Hatip Ortaokulu’na kardeşlik mektupları eşliğinde ilimiz ve ilçemizi tanıtan hediyeler gönderildi.

Yapılan etkinlik aracılığıyla aynı güneşin altında farklı türküler eşliğinde yaşadığımız aziz vatanımızdakardeşlerimizle gönül bağımız pekiştirildi.

Duygularını şiirle ifade 8/B sınıfı öğrencilerinden Belinay Urlu,‘Tertemiz beyaz sayfalara döktüğümüz duygularımız zor günler yaşadığımız bu dönemde milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için iyi bir fırsat oldu.’ dedi.

Güngör Zobudoğuş ile birlikte etkinliği yöneten öğretmenlerimizden Uğur Şaybak,öğrenci ve öğretmenlerimizin büyük keyif alarak yönettiği projenin amacına ulaştığını belirtti.

Eğitime anlam kazandıran her projede öncü olduklarını belirten Kenan Evren Ortaokulu Okul Müdürü Fatih Saracaloğlu ise,‘Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, vatan ve milletine sahip çıkan bireyler yetiştirmek eğitim camiasının öncelikli hedeflerindendir. Eğitimi öğretimden ayrı düşünmek imkânsızdır. Gelişmiş ülkeler arasında yer almak için bilgimizi ahlaki değerlerle taçlandırmalıyız. Bu bakımdan yapılan her sosyal etkinliğin yetişmiş bir toplum oluşturmadakiönemini unutmamalıyız. Güçlü bir ekip olmanın ürünü olan bu çalışmada emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi kutluyorum.’dedi.