Kula'da uyuşturucuya geçit yok

Manisa'nın Kula ilçesinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik polis baskınları hız kesmeden sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son beş gün içerisinde 4 Eylül Mahallesi ve Seyitali Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri operasyonlarda zehir tacirlerine ağır darbe indirdi.

Manisa’nın Kula ilçesinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik polis baskınları hız kesmeden sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son beş gün içerisinde 4 Eylül Mahallesi ve Seyitali Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri operasyonlarda zehir tacirlerine ağır darbe indirdi.                                                  

Operasyonlarda Ö.D. ve H.Y.S. isimli şahıslardan 116 adet Galara marka sentetik hap, E.C.S. isimli şahıstan 13 adet Galara, H.U. isimli şahıstan 2 adet Lyrica ve A.D. ile M.A. isimli şahıslardan ise 0,40 gram metamfetamin ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden Ö.D. ve H.Y.S. bir günlük gözaltının ardından, diğer şahıslar ise ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, Kula’da uyuşturucuya göz yumulmayacağını vurgulayarak, “Gençlerimizi zehirleyenlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Uyuşturucu satıcılarına da, kullanıcılarına da bu ilçede rahat yok” mesajını verdi.