HAYTA'DAN ŞADAN'A İADEİ ZİYARET
HAYTA'DAN ŞADAN'A İADEİ ZİYARET
Kula İlçe Jandarma Komutanlığında göreve yeni başlayan Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, geldiği günden bu güne kadar ziyaretine gelenlere, iadei ziyaretlerine devam ediyor.
Yaklaşık 2 ay önce İlçe Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Hayırlı olsun temennisinde bulunmak için gelenlere iadei ziyaretlerini sürdürüyor. Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Aytekin Şadan’ı makamında ziyaret eden Hayta’ya, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Raşit Yıldırım’da eşlik etti. Başkan Şadan ile bir süre görüşen Hayta ve Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarların sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde de bulundu. Hayta, Yapılan görüşmeler sonrasında esnaf ve sanatkarlar adına İlçe Jandarma Komutanlığının yapabileceği çalışmalar konusunda projelerin görüşüldüğünü belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, ziyarette bulunan komutanlara görevlerinde başarılar diledi.