Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula'ya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında kendisine büyük destek olan Kula'nın sevilen siması Deniz ile buluştu. Büyükşehir Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Deniz'in Kula Belediyesi'nin girişlerine ve içerisindeki merdivenlere engelli giriş parkuru yapılaması talebini kabul ederek en kısa sürede gerçekleştirmek için söz verdi.

  Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında kendisine büyük destek olan Kula’nın sevilen siması Deniz ile buluştu. Büyükşehir Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Deniz’in Kula Belediyesi’nin girişlerine ve içerisindeki merdivenlere engelli giriş parkuru yapılaması talebini kabul ederek en kısa sürede gerçekleştirmek için söz verdi.

 

  31 Mart 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinden sonra ilk kez Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Kula Kent Meydanı’ndaki karşılama töreninde, Kula’nın sevilen simalarından olan ve seçim çalışmalarında Başkan Zeyrek’e büyük destek olarak seçimi kazanmasında pay sahibi olan Deniz Gündüz ile bir araya geldi. Makam aracından iner inmez ilk olarak Deniz ile kucaklaşan Başkan Zeyrek, Deniz’in Kula Belediyesi’ne kendi imkanları ile giremediğini ifade etmesi üzerine belediyenin giriş kapılarına ve içerisinde bulunan merdivenlere engelli giriş parkuru yapılması için söz verdi. Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez de en kısa sürede bu isteği yerine getireceklerinin sözünü verdi.