BAŞBAKAN DAVUTOĞLU MANİSA DA

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU MANİSA DA

25 Mart Cuma günü Manisa’lılarla buluşacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, stadyumdan Cumhuriyet meydanına geçecek. Davutoğlu’nun Manisa ya yapacağı gezisinde, Cuma namazını Hatuniye Camiinde kılacağı bildirildi. Başbakan Davutoğlu Cuma namazının ardından saat 13.30 da Manisalılara hitap edecek. Esnaf ziyareti yapacağı bildirilen Davutoğlu, esnaf ziyaretinden sonra valiliğe geçerek burada Manisa valisi Erdoğan Bektaşı’ı ve valilik çalışanlarını ziyaret edecek.

DAVUTOĞLU, MURADİYE DE TOPLU AÇILIŞLAR YAPACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa ziyaretinin ardından, partililer ile birlikte Muradiye spor salonuna geçecek. Başbakan, burada SGK il Binası, İŞ-KUR, Muradiye Spor salonu ile Spil dağı milli Parkının toplu açılışları gerçekleştirecek.

PALABIYIK, “BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NU KARŞILAMAYA GİDECEĞİZ”

AK Parti Kula İlçe başkanı Ahmet Palabıyık, 25 Mart Cuma günü Manisa’ya gelecek olan başbakan Ahmet Davutoğlu’nu karşılamak üzere Manisa’ya gideceğini belirtti.  Palabıyık; “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 25 Mart Cuma günü Manisa’mıza gelecek. Bu bizim için bir fırsattır. Başbakanımız tüm Türkiye’ye olduğu gibi Manisa’mıza ayrı bir önem vermekte. Kendilerinin yanında bulunmak, onu Manisa da bir Manisalı olarak karşılamak bizleri onurlandıracaktır. Bu her kula nasip olmaz. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen tüm hemşerilerimizi 25 Mart Cuma günü Manisa ya bekliyoruz” dedi.