AK gençlerden yılbaşında anlamlı ziyaret

AK Parti Kula Gençlik kolları üyeleri, yılbaşı gecesini, görevleri başındaki kollu kuvvetleri ile sağlıkçıları ziyaret ederek geçirdi.

AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şadan ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri, 2020'nin son saatlerinde Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Bölge Trafik İstasyon Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kula Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, görevli personellerin yeni yılını, baklava ikram ederek kutladı. Nöbetçi personeller ile bir süre sohbet eden AK Partili gençler, personellere görevlerinde başarılar diledi.

  AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şadan, ziyaret ile ilgili olarak, “Gecesini gündüzünü katarak bizleri ve ülkemizi koruyan polislerimize ve sağlıkçılarımıza onların yalnız olmadıklarını göstermek adına böyle bir moral ziyaretini gerçekleştirdik. Soğuk kış gününde vatandaşların yılbaşını güvenli ve huzur dolu geçirmesi için nöbet tutan kahramanlarımıza baklava ikramında bulunduk, yeni yıllarını kutladık.” ifadelerini kullandı.