ÜLKÜSPOR’A BAKLAVA İKRAMI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÜLKÜSPOR’A BAKLAVA İKRAMI

Manisa 1 Amatör lig de mücadele eden Kula Ülküspor , hafta sonu Salihli Ekibi Keli Zafer spor ile oynayacağı karşılaşmanın

25 Kasım 2011 - 08:49
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa 1 Amatör lig de mücadele eden Kula Ülküspor , hafta sonu Salihli Ekibi Keli Zafer spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken İş adamı Mülayim Emre  teknik heyete ve futbolculara baklava ikram etti. Kula Ülküspor  Teknik patron Murat Çağı gözetiminde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kelizafer spor hazırlıklarını sürdürüyor.

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas alış verişi ve top kontrol çalışması yaptı ve daha sonra çift kala maça geçildi.

Yönetici Halil Çetinkaya Bugüne Kadar takımı yalnız bırakmayan Mülayim Emre ağabeymiz  takıma sahip çıktıkları için teşekkür ederek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi yaparsak, istediğimizi elde ederiz. Şu anda moral olarak takımın durumu iyi. Kula Ülküspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Müleyim Emre ise , hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada taraftarları takımlarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu