TÜRKİYE'YE İYİ GELECEKMİŞLER


Türkiye’ye İYİ gelecek olan parti Güneydoğu’da HENDEK kazan terör örgütünün siyasal kolu HDP’nin de içinde bulunduğu bir TEKLİF ile aynı konferansta bir araya geldi.

Hendek kazarak Güneydoğu’da onlarca güvenlik görevlisinin şehit olmasına sebep olan…

Hendek kazarak Güneydoğu’da kendi halkını bile ateşe atmaktan çekinmeyen…

Hendek kazarak Güneydoğu’da devlete verdiği inanılmaz ölçülerdeki maddi hasarlara sebep olan…

40 yıldan buyana Güneydoğu’da estirdiği terör faaliyetleri ile Devletin ve kendi halkının onuruna, namusuna, şerefine ihanet eden PKK terör örgütünün siyasal kolu HDP’nin de aralarında bulunduğu PROJEDE 2019 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir BEYİN FIRTINASI yapmak fikrini ortaya atan İYİ PARTİ nasıl TÜRKİYE’ye İYİ GELECEK…

Türkiye’nin geleceğinin değerlendirildiği ve Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) tarafından İstanbul'da Ortadoğu Konferansı’nda terör örgütü PKK’nın siyasal kolu HDP’nin de davetli olduğu konferansta konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Nuri Okutan bakın neler söylemiş?

"ORTAK ADAYDA BİRLEŞELİM"

Okutan "Mevcut AK Parti'nin demokratik yollarla değiştirilmesi için bu önümüzdeki seçimler fırsattır. Meral Akşener aday olmasa, anketlere göre Erdoğan ilk turda bu seçimi alabilecek. Akşener aday olursa seçimler ikinci tura kalacak. Bizim önerimiz mümkünse her partinin kendi adayı ile seçime girmesi ve ikinci turda en çok oyu alan muhalefet adayı etrafında birleşilmesi" dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Nuri Okutan yukarıda önerdiği fikir ile sanki FETÖ’nün 2014 yılındaki yerel seçimlerde izlediği seçim planına benzemiyor mu?

FETÖ mensupları AK Parti’ye karşı nerede hangi parti güçlü olduysa o partiye destek vermediler mi?

Hadi bakalım Kula’ya, hemde Türkiye’ye İYİ GELİN.

Türkiye’ye İYİ gelin ki teröre verdiğimiz ŞEHİTLER sevinsin...

Türkiye’ye İYİ gelin ki hainler sevinsin...