KULA ÜLKÜSPOR ŞAHLANDI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA ÜLKÜSPOR ŞAHLANDI

Türkiye futbol federasyonu 1 Amatör kümede mücadele eden Kula Ülküspor Sarıgöl temsilcisi Trazlar spor ‘u Kula ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada 3- 0 yendi.

22 Ocak 2012 - 16:38
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye futbol federasyonu 1 Amatör kümede mücadele eden Kula Ülküspor Sarıgöl temsilcisi Trazlar spor ‘u  Kula ilçe  Stadı’nda oynanan karşılaşmada 3- 0  yendi.

 

 

Kula Ülküspor ’un bir topu direkten dönerken Kula Ülküspor’un tecrübeli oyuncusu Özgür penaltı kaçırdı

Oynanan Maçta  Mehmet’in kendi kalesine  attığı golle öne geçen Kula Ülküspor hızlı futbolunu sürdürdü ve Özgür’ün golüyle 2-0 öne geçti daha sonra ilk yarı 2- 0 sona erdi Kula Ülküspor  ikinci yarıyı da hızlı başladı  Aşkın!ın Ceza sahası dışından attığıı golle  ile maç 3 – 0 sona erdi Trazlar spor maçını çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Patron Murat Çağı Trazlar spor maçı bizim için çok önemliydi Ligde 3 haftadır bir çıkış yakalamıştık ve bu maçtan galip gelmek istiyorduk. İstediğimizi aldık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum dedi Kulüp As başkanı Polat Küçük yaptığı açıklamada hafta başından buyana futbolcular ile bire bir ilgilendiklerini ve bu maçı muhakkak kazanmamız gerektiğini ve 3 puan almak olduğunu söyledi. Güzel futbolla maçı kazandıklarını söyleyen Küçük Maçı kazanarak üst sıralara yükseldiklerini bu çıkışın gelecek haftalarda devam ederek bu grupta Kula Ülküspor un layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Traverten taşının öyküsü reklam filmiyle anlatıldı
Traverten taşının öyküsü reklam filmiyle anlatıldı