KULA ÜLKÜSPOR “ENGEL” TANIMIYOR
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA ÜLKÜSPOR “ENGEL” TANIMIYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bahardan kalma güzel bir futbol havasında Kula 4 Eylül Stadyumunda Kula Ülküspor en yakın takipçilerinden Poyrazdamları Belediyespor ile karşılaştı.

06 Aralık 2011 - 10:16
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bahardan kalma güzel bir futbol havasında Kula  4 Eylül Stadyumunda Kula Ülküspor en yakın takipçilerinden Poyrazdamları Belediyespor ile karşılaştı.

 

Futbol statlarında görmeyi özlediğimiz görüntülerle başlayan müsabaka. Kula Ülküspor, yöneticisi İlhan Kopan’ın organizasyonuyla, Engelli kardeşlerimizle ve hazırlamış oldukları pankartlarla çıktı müsabakaya. Engelli kardeşlerimize çiçek, meyve suyu ve kek ikramı yapılarak onların da en az sağlıklı insanlar kadar toplumda yer alma hakkı olduğu ve engellilerimize saygı ve sevgiyle yaklaşılması, bu konuda toplumumuzun bilinçli hareket etmesi için yapılan bu organizasyon seyircilerin büyük takdirini kazandı ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

 

Bu güzel görüntülerin ardından başlayan müsabakanın ilk dakikalarında iki takımda temkinliydi. Maçın ilk yarısı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 32. dakikada sahneye çıkan Aşkın Kanlı güzel bir vuruşla Kula Ülküsporu 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da temkinli oynamaya devam edince ilk yarı Kula Ülküsporun 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İkinci yarının hemen başında Kula Ülküspor ceza sahası içine yaşanan karam bolde topa son dokunan Poyrazdamları Belediyesporlu Sezgin takımını beraberliğe taşıdı. Şok golle sarsılan Kula Ülküsporlu futbolcular kısa süre sonra toparlandılar ve atakları sıklaştırmaya başladılar. 61. dakikada tekrar sahneye çıkan Aşkın Kanlı ceza sahası dışından mükemmel bir vuruşla Kula Ülküsporu 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda kontrataktan bulduğu 3-4 tane net pozisyondan yararlanamayınca maç 2-1 kula Ülküsporun galibiyetiyle sonuçlandı. Kula Ülküspor bu sonuçla en yakın rakibini yenerek önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

 

Maç sonrasında Kula Ülküspor Antrenörü Murat Çağı; “En yakın takipçilerimizden Poyraz damları Belediyesporla oynayacağımız maç güzel futboldan çok, kazanmamız gereken bir maçtı. Attıkları gol de dahil olmak üzere neredeyse hiç pozisyon vermedik. 2 tane güzel golle maçı kazanmayı bildik. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Önümüzde çok önemli bir Durasıllı deplasmanı var. Artık hafta boyunca oyuncularımızı bu maça hazırlamaya çalışacağız. Hayırlısıyla oradan da galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi.

 

         Kula Ülküspor Başkanı Mesut Küçük ise; “Maç öncesi arkadaşlarımızın yapmış olduğu organizasyonu görünce çok duygulandım ve mutlu oldum. İşte kula Ülküsporumuzun misyonu, vizyonu, spora bakışı bu. Ayrıca maç boyunca bizden desteklerini esirgemeyen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Desteklerinin bundan sonra da artarak süreceğine inanıyorum. Kula Ülküsporun hedefi şampiyonluktur ve yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla şampiyonluğa kilitlenmiştir. Biz buna sonuna kadar inanıyoruz ve Kula halkının da desteğini arkamızda görmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı