30 KİŞİYE KOSGEP SERTİFİKALARI VERİLDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

30 KİŞİYE KOSGEP SERTİFİKALARI VERİLDİ

30 KİŞİYE KOSGEP SERTİFİKALARI VERİLDİ

09 Mayıs 2012 - 09:37
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kula Belediyesi tarafından  ortaklaşa açılan bir ay süren KOSGEP  girişimcilik kursuna katılan 30 kişinin sertifikaları verildi.

Kula Belediyesi’nde düzenlenen sertifika törenine Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen ile kursiyerler katıldı.

Kursiyerleri iş kurmaları noktasında belediye olarak tam destek vereceklerini belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da üç yıl boyunca istihdam noktasında ciddi projelere imza attıklarını belirterek toplam 150 kişiye sertifika verildiğini söyledi. Girişimci adaylarına gerek kendi yaşamından, gerekse başarılı geçmiş birikimlerinden örnekler vererek bundan sonraki yaşamları ve iş hayatlarında nasıl başarılı olabilecekleri konusunda nasihatlerde bulunan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, iş kurma noktasında kursiyerlere her türlü desteğin verileceğini ifade ederek iş hayatlarında başarılar diledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen ise iş yeri açmak  isteyen birçok vatandaşın olduğunu ancak maddi imkansızlıktan dolayı iş yeri açamadıklarını ifade ederek devletin verdiği desteklerden mutlaka yararlanmaları gerektiğini söyledi. Esnaf Odası olarak kursiyerlere her türlü desteğin verileceğini ifade eden Yiğen, kursiyerlere başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi...