YGS'de Bize İnanın


1 Nisan 2012 Pazar Günü saat 10:00'da Kula'nın umudu gençler olarak gireceğimiz YGS sınavından Allah'ın izni, sizlerin dua ve desteğiyle Kula'nın gururu olarak çıkacağız.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceği emanet ettiği değerli arkadaşlarım, büyük bir azim ve çabayla hazırlandığmız YGS sınavında başarılı olacağımıza can-ı gönülden inanmaktayım.
Küreselleşen dünyada annelerimiz-babalarımızın deyimi ile Ekmeğin aslanın miydesinde olduğu bu devirde hayatımızın önemli bir dönüm noktası olan YGS sınavı üniversite ve hayatımızın geri kalanı için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla ilçemizi onurlandıran abilerimiz-ablalarımız gibi bu yıl sınava girecek olan bizlerde aynı performansı göstereceğimize inancım tamdır. Umuyorum ki aylardır hazırlandığımız bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacağız ve Kula'mızın eğitim çıtasının yükselmesine bir nebze katkıda bulunacağız.Beklentimiz Kula için Manisa için Türkiye için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bireyler olabilmektir.

Çok Kıymetli Kulalılar bizler birbirimize inandık.Fikrimizde bir zikrimizde:Başaracağız,Başaracağız ve yine Başaracağız.Sizler de bize inanın.Sizden şuan tek istediğimiz bizi motive ederek cesaretimizi artıracak ve kaygılarımızı giderecek yönde davranmanız. Bu vesileyle bizi yetiştiren, bizlere emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile YGS'ye girecek bütün arkadaşlarımın ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum...