KULA BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Kula Belediyesi, İŞKUR, Kula Halk Eğitim Merkezi ve Kula Ortopedik, Spastik ve Özürlü Çocukları Koruma Derneği


KULA BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Kula Belediyesi, İŞKUR, Kula Halk Eğitim Merkezi ve Kula Ortopedik, Spastik ve Özürlü Çocukları Koruma Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan Organik Oyuncak Üretim Atölyesi Mahalli İdareler Derneği (MİARGED)  tarafından ödüle layık görüldü.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Organik Oyuncak Üretim Atölyesi engelli vatandaşların mesleki eğitim alarak istihdam edilmeleri ve çevre dostu organik oyuncakların üretilmesi amacıyla önemli olduğunu söyledi. Gelişmenin ancak  fikirlerin hayata geçirilmesinden geçtiğinin ifade eden Aşkın, bu tür yarışmaların  belediyelerin proje üretmelerini teşvik etmek, üretilen projelerin kamuoyuyla ve diğer belediyelerle paylaşılmasını sağlamak amacıyla düşünülmüş bir etkinlik olduğunu belirtti. Projenin her aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Aşkın, Kula’ya bu ödülün hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Üretken Belediye Proje Yarışması 26 Temmuz 2011 tarihinde Saat 20.00 başlayacak ödül töreni Ankara Hilton Otelde yapılacağı bildirildi