SÜMER ORAL 2012 İYİ OLMAZSA 2023 NASIL İYİ OLACAK
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SÜMER ORAL 2012 İYİ OLMAZSA 2023 NASIL İYİ OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Seçimler öncesinde. MHP Manisa milletvekili adayı Sümer Oral, İktidar partisi hedef 2023 diye slogan atıyor. Çiftçi perişan, emekli perişan, 2012 iyi olmazsa 2023 nasıl iyi olacak' dedi.

08 Ekim 2011 - 12:23
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Seçimler öncesinde. MHP Manisa milletvekili adayı Sümer Oral, “İktidar partisi hedef 2023 diye slogan atıyor. Çiftçi perişan, emekli perişan, 2012 iyi olmazsa 2023 nasıl iyi olacak?” dedi.

 

Kula İlçesi Sandal beldesi ve Gökçeören beldesinde seçim çalışmalarını Sürdüren MP Manisa milletvekili Adayoı Sümer oral semenlerin elini tek tek sıkarak hizmet için tekrar aday olduğunu söyledi.

MHP Kula İlçe Başkanı Mustafa Harmandalı “12 Haziran’da kaderimizi belirleyeceğiz. Yapacağımız seçim çalışmaları için Kula’mızda bu seçim büromuzu açıyoruz. Sandık başında herkes vicdanıyla baş başa olacak. Tercihiniz MHP olmalıdır. Bizler sizlere güveniyoruz, sizlerin de bizleri mahcup etmeyeceğinizi biliyoruz” dedi.

 Sümer oralı karşılayanlar karşısında DP li Eski belediye başkanı Hulusi Güngörde yer aldı

Eski Maliye Bakanı ve 24. Dönem MHP Manisa milletvekili adayı Sümer Oral ise “Yaklaşık bir aydır geceli gündüzlü Manisa’mızda seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hepimizin hedefi 12 Haziran’daki seçimler. Bu hazırlık 12 Haziran’dan sonraki iktidarda olacağımız 4 yıl için yapılıyor. İktidar partisi hedef 2023 diye slogan atıyor. Arabanın üzerine 2023 yazmakla olmaz O. Benim halkım 2012’yi nasıl geçireceğim diye kara kara düşünüyor. Çiftçi perişan, emekli perişan, 2012 iyi olmazsa 2023 nasıl iyi olacak. Kalkıyorsunuz 8,5 yılda şu kadar km bölünmüş yol yaptım diyorsunuz. Manisa’nın bölünmüş yolunun bütçesi benim Maliye Bakanlığımın zamanında ayrıldı. Yamalı yolu bile bölünmüş yol sayıyorsunuz. Bunu mu yaptınız 8,5 yılda. Mazot olmuş 4 lira çiftçi nasıl traktörüne mazot koysun da bağını sürsün. Avrupa’da en pahalı mazotu Türk çiftçisi kullanıyor. Bizim dönemimizde sağlık da, eğitim de çok iyi olacak. Ama her şeyden önce huzur olacak. Devlet her yerde yaptığı hizmetle gücünü gösterecek. Ben de bir Kulalı olarak diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte sizlerin hizmetinizde olacağız” diye konuştu.

 

BEN Kula ilçesi belde ve köylerine 1979 yılının Kasım ayında SSK dispanserini açarak başladım ondan sonra Kula için hayatı değeri sahip olan Kula Su yönünden sorunlu bir ilçe olduğundan dolayı ve şimdiki hal ve hazırdaki göleti 1993 yılında başlatarak Bayındırlık bakanlığı ile görüşmelerimle Kula ya gölet yapılması için çalışmalara başlattık Fakat o zamanın Bayındırlık bakanı Onur Kumbaracıbaşı  bana volkanik bir arazi olduğunu söyleyerek burada proje uygulamanın mümkün olmadığını söyledi. Fakat görüşmelerimiz doğrultusunda bu göletin Kula için çok önemli olduğunu ve başlatılan etütler sonucunda sızıntı olan yeri kapattık ve başlattık. Sonra son bakanlığımı geldiğimde bitirdim dedi. 2002 yılını Ekim ayında bu göletimizin açılışını yaptık Dedi. Oral Tütün işletmesinin projesini hazırladık bu hizmetler istihdam yönelik çalışmalarımızdı bu çalışmalarımızın yanında vergi dairesini açtık. Şimdiki sanayi sitesinin projesini kimse programa aldıramazken programı alınması için milletvekilliği döneminde devlet planlamanın müsteşarı ile dostluğumuzun verdiği hassasiyet ile proje kapsamına aldırdık dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x