MHP’ İLÇE TEŞKİLATINDAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP' İLÇE TEŞKİLATINDAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula İlçe teşkilatı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla lokma döktürdü

19 Mart 2012 - 06:06
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula İlçe teşkilatı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla lokma döktürdü.

 

Öğle Namazı sonrası Kurşunlu Camii önünde döktürülen lokma hayrına MHP İlçe Başkanı Şükrü Köseoğlu Kadın Kolları başkanı Zafer Sarı Belediye meclis üyeleri , Ülkü Ocakları başkanı  ve çok sayıda partili katıldı. Şehitler hayratına yüzlerce kişiye lokma dağıtılırken, okunan dualarla da şehitlerin ruhuna hediye edildi.

 

 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla lokma döktürdüklerini belirten MHP Kula ilçe başkanı Şükrü Köseoğlu  Çanakkale zaferinin tarihte eşine az rastlanabileceğini söyledi. Çanakkale Savaşının en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğu kadar Kurtuluş Savaşına ve nihayetinde Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olduğunu dikkat çeken Köseoğlu, “Çanakkale’de ve onlarca cephede bir hilal uğruna batan güneşlerin aydınlığı geleceğimize ışık olmaya ve bizlere ilham vermeye devam edecektir. bu vesile ile Anafartalar Komutanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız bırakmadı
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız...
Sektörün öncüsü Cemar ulusal kanallarda fuarı anlattı
Sektörün öncüsü Cemar ulusal kanallarda fuarı anlattı