KULA DA 5 BİR YERDE
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA DA 5 BİR YERDE

AK PARTİ 5 MANİSA MİLLETVEKİLİ KULA ‘YA TEŞEKKÜR ETTİ

08 Ekim 2011 - 12:51
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Manisa Milletvekilleri Kula’da ziyaretlerde bulunarak ilk olarak halka teşekkür etti. Ak Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ ilk olarak seçim otobüsü ile halkı selamladıktan sonra Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ettiler. Ak Partili Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Konuşmasında Bugün Onur ve gurur duyduğumuz büyüklerimiz milletvek,llerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Ak Parti ailesi olarak seçimleri zaferle tamamlamak için var gücümüz ile çalıştık ve inanıyorum ki başardık tabiî ki bu yeterli değil bundan sonra dahada çok çalışarak Ak Parti  nin hizmetlerini vatandaşlarımızı sunmak olacak Kulamız için hep birlikte var gücümüz ile sizin destekleriniz ile çalışacağız dedi

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber  “Ak Pati Hükümeti olarak Manisa mıa yaptığımız hizmetlerin karşılığını aldık bu başarıda emeği geçen ilçe teşkilatı kadın kolları gençlik kollarına teşekkür ediyorum dedi Berber “Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında yani 2023'te ülkemizi çağdaş bir ülke haline getirmektir. Bunun içinde milletimiz 12 Haziran'da kararını verdi. Yüzde 50 oy ortalaması ile tekrar Ak Parti iktidar oldu. İşte biz bu yüzden buradayız. Size teşekkür etmek için buradayız. Tekrar tekrar herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki işimiz ise Kula lı halkımızla birlikte oyunu bize veren vermeyen fark etmez hep beraber, kol kola, omuz omuza vererek Kula mız  için çalışmaktır. Manisalımız için çalışmaktır. Allah'ın izniyle Manisa'nın Kula’nın üstüne hizmet olup yağmaktır. Beni dinlediğiniz için hepinize saygılarımı sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

Kula’'dan iyi bir oy oranı aldıklarını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi “Bugün Demirci ve Selendiden sonra son durağımız Kula oldu sizleride buradan yüzünüze yani siz değerli hemşehrilerime teşekkür etmek istiyoruz. Bu organizasyonumuzu gerçekleştiren değerli İl başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, ilçelerde ev sahipliği yapan, İlçe başkanlarımıza teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Değerli dostlar 12 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık ve bu çalışmamamızın neticesinde 12 Haziran akşamı büyük bir mutluluk yaşadık. Gayretlerinden dolayı bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletimiz demokrasiden yana tercihini yaptı. Türkiye dünyada lider bir ülke olsun dedi ve tercihini yaptı. Elbette bu doğru tercihi yapan milletimize vatandaşlarımıza çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün burada milletvekili olarak huzurunuzdayız. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki dönemler içinde söz veriyoruz ki emanetlerinize ihanet etmeyeceğiz. Başınızı öne eğmeyeceğiz ve bu yolda yine birlikte yürüyeceğiz. İnşallah birlikte yürüdüğümüz bu yolda bu güne kadar nice destanları yazmışsak önümüzdeki dönemlerde de tarihleri birlikte yazacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
Kula CHP’den alternatif tören ve Başkan Dönmez’e ziyaret
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı
23 Nisan ve TBMM'nin 104. açılış yılı törenle kutlandı