AK PARTİLİ KADINLAR KULA EVLERİNİ GEZDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİLİ KADINLAR KULA EVLERİNİ GEZDİ

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur ve beraberindeki bayanlar AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanı Akile Akdemir’in misafiri olarak Kula 'ya geldiler.

23 Nisan 2012 - 09:00
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Manisa  Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur  ve beraberindeki bayanlar AK Parti Kula  Kadın Kolları Başkanı Akile Akdemir’in  misafiri olarak Kula 'ya geldiler.

 

Turizmin alanında söz sahibi olan ve son yıllarda adını İnanç Turizmi, Sağlık Turizmi, Kent turizmi, kültür turizmi ve doğa turizmini gündeme taşıyan Kula’ da Turizmin alanında söz sahibi olan ve son yıllarda adını İnanç Turizmi, Sağlık Turizmi, Kent turizmi, kültür turizmi ve doğa turizmini gündeme taşıyan Kula’ da  Kula AK Parti  kadın kollarının konuğu olarak gelen İl kadın kolları yöneticileri kent merkezinde bulunan tarihi öneme sahip olan Kula evlerini yerinde inceleyerek evlerin restorasyonu konusunda ilçe kadın kolları başkanı Akile Akdemir’dan bilgiler aldı Doğa Turizmi’nde Kapodokya’dan sonra adını Jeopark Projesi ile gündeme getiren Kula Peribacalarını gezdiler.

 

AK Parti Manisa  Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur Kula’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, kafileyle yakından ilgilenen Akile Akdemir ile Belediye Halkla ilişkiler ve zabıta personeline teşekkürlerini illetti.

Uygur, Kula’nın tarihi ve kültürel yapısından, insanlarının sıcaklığı, samimiyeti ve misafirperverliğinden çok etkilendiklerini belirtti.

 

Kula AK Parti  kadın kolları başkanı Akile Akdemir  ilçede misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek Kulanın Tarihi güzelliklerini tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...